bionlogin.blogg.se

Iota carrageenan ratio
Iota carrageenan ratio









The current study evaluated the effect of the addition of locus bean gum (LBG), Kappa carrageenan (KC) and Iota carrageenan (IC) on some characteristics of cooked ham. Received: Jaccepted: May 09, 2013.Ībstract. Universidad Nacional de Colombia - Sede Medellín - Facultad de Ciencias- Escuela de Geociencias. Universidad Nacional de Colombia -Sede Medellín - Facultad de Ciencias Agrarias - Departamento de Ingeniería Agrícola y Alimentos. Universidad Nacional de Colombia - Sede Medellín - Facultad de Ciencias Agrarias - Departamento de Ingeniería Agrícola y Alimentos. Effects of Locus Bean Gum, Kappa Carrageenan and Iota Carrageenan on the Syneresis, Texture and Some Sensory Characteristics of Cooked HamĮfecto de la Goma de Algarrobo, la Carragenina Kappa y la Carragenina Iota Sobre la Sinéresis, Textura y Algunas Características Sensoriales de Jamón CocidoĬésar Augusto Sepúlveda Cossio 1 Diego Alonso Restrepo Molina 2 and Kenneth Roy Cabrera Torres 3ġ Zootechnician.











Iota carrageenan ratio